Kai studijavau, mūsų fakultete užpilamos sriubos tvirtai laikėsi šlovės olimpe – visi jų turėdavom, žinojom, kurios skaniausios, o kurių verčiau vengti, jos kainavo centus ir ne vienam mėnesio gale bankrutuojančiam ir paskutinius mamos raugintus agurkus iš stiklainio išžvejojusiam studentui išgelbėjo gyvybę. Ir nors tuo metu apie tikrąjį rameną mažai kas buvo girdėjęs, būtent tie užpilamų makaronų sriubų su aliejaus ir prieskonių pagardais pakeliai buvo paprastesni ankstyvieji japoniškojo rameno Lietuvoje ekvivalentai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją