14
Kitas

Traški azijietiška vištiena

Kitoks vištienos šnicelis

Patiekalai

„Tikriausiai sunkiai rasite, kas nemėgtų vištienos kepsnio džiūvėsėliuose – tokius mėgsta tiek vaikai, tiek suaugusieji. Šis vištienos šnicelis kiek kitoks, bet labai skanus! Juodgrūdės sėklos suteikia tikrai neįprastą, bet labai gerą skonį, o svogūnų granulės suteikia pikantiškumo“, – sako tinklaraštininkė.

Vištienai:

Patiekalai

• 2 vištienos krūtinėlės

• 100 g panko džiuvesėlių

• 1 v. š. svogūno granulių

• 1 v. š. juodgrūdės sėklų

• 1 v.š . sezamo sėklų

• 1 v. š. paprikos miltelių

• druskos pagal skonį

• pipirų pagal skonį

• 1 a. š. česnako miltelių arba 1 skiltelės česnako

• 50 g miltų

• 2 kiaušinių

Patiekimui:

Patiekalai

• bulvių košė, ryžiai, grikiai ar makaronai – visi šie garnyrai puikiai tiks! O kas prisižiūri figūrą, gali patiekti su salotomis.

Gaminimas:

  • Vištienos krūtinėlės perpjaukite išilgai – taip gausite 4 gabaliukus iš dviejų krūtinėlių. Jas paprieskoniuokite su paprikų milteliais, druska, česnako granulėmis, pipirais. Palikite pasimarinuoti bent 30 min.

  • Pasiruoškite 3 dubenis. Viename sumaišykite džiūvėsėlius su sezamo, juodgrūdės sėklomis ir svogūno granulėmis.

  • Į kitą suberkite miltus. Į trečią įmuškite kiaušinius ir juos suplakite. Vištieną meskite į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir galiausiai – į džiūvėsėlius. Kepkite su šlakeliu aliejaus ant vidutinės kaitros, kol apskrus iš abiejų pusių. Padėkite ant popierinio virtuvinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

  • Patiekite su bulvių koše ar salotomis. Skanaus.

14
Kitas

Traški azijietiška vištiena

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją