Kiaulienos šašlykas – neužtruksite, o valgysite pasimėgaudami
Vos 30 minučių pamarinavus jau galima kepti mėsą. Iškeptus kiaulienos iešmelius apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.
Ingredientai:
kiaulienos sprandinės 300 g
alyvuogių aliejaus 2 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
prieskonių mišinio mėsai 1 a. š.
aitriųjų paprikų dribsnių žiupsnelis
petražolių šakelių keletas
Gaminimas:
* Kiaulienos sprandinę supjaustykite juostelėmis.
* Pagardinkite aliejumi ir prieskoniais, išmaišykite ir pamarinuokite apie 20–30 min.
* Marinuotą kiaulieną suverkite ant iešmelių.
* Grilio groteles patepkite aliejumi.
* Iešmelius kepkite ant grilio po 3–4 min. iš visų pusių.
* Iškeptus iešmelius apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais ir papuoškite petražolių šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG