15
Kitas

Vištienos ant grilio receptas – su azijietišku skoniu

Kiaulienos šašlykas – neužtruksite, o valgysite pasimėgaudami

Kiaulienos iešmeliai

Vos 30 minučių pamarinavus jau galima kepti mėsą. Iškeptus kiaulienos iešmelius apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Ingredientai:

kiaulienos sprandinės 300 g

alyvuogių aliejaus 2 v. š.

druskos žiupsnelis

juodųjų pipirų žiupsnelis

prieskonių mišinio mėsai 1 a. š.

aitriųjų paprikų dribsnių žiupsnelis

petražolių šakelių keletas

Gaminimas:

* Kiaulienos sprandinę supjaustykite juostelėmis.

* Pagardinkite aliejumi ir prieskoniais, išmaišykite ir pamarinuokite apie 20–30 min.

* Marinuotą kiaulieną suverkite ant iešmelių.

* Grilio groteles patepkite aliejumi.

* Iešmelius kepkite ant grilio po 3–4 min. iš visų pusių.

* Iškeptus iešmelius apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais ir papuoškite petražolių šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

15
Kitas

Vištienos ant grilio receptas – su azijietišku skoniu