111
Kitas

Tortilijų apkepėlės su kukurūzais ir pomidorais

Kesadilija su vištiena – užkandis, kuris skanus tiek karštas, tiek atvėsęs

Kesadilija

Gana greitai pagaminamas užkandis – kesadilija su vištiena. Itin skanu jį valgyti šiltą, bet skanus ir atvėsęs. Ptrie kesadilijos su vištiena patiekite gvakamolės ar bet kokio mėgiamo padažo.

Ingredientai:

Vištienos filė – 2 vnt.

Prieskoniai – 1 pakelis

Tortilijos – 1 pakelis

Sūris – 400 g

taco švelnus padažas – pagal skonį

Svogūnai – 3 vnt.

Kalendros – pagal skonį

Aliejus – 2 šaukštai

Salotos – 150 g

Gvakamolės padažas – 1 vnt.

Gaminimas:

* Kepkite vištieną keptuvėje ir pagardinkite prieskoniais. Kepkite, kol vištiena gražiai paruduos ir iškeps.

* Supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir sudėkite ant taco padažu apšlakstytų, susmulkintomis kalendromis, svogūnais ir tarkuotu sūriu apibarstytų tortilijų.

* Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir apkepkite virš vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol išsilydys sūris, o tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.

* Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į lėkštę.Patiekite su šviežiomis salotomis ir gvakamolės padažu.

Skanaus!

111
Kitas

Tortilijų apkepėlės su kukurūzais ir pomidorais

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją