Kesadilija su vištiena – užkandis, kuris skanus tiek karštas, tiek atvėsęs
Gana greitai pagaminamas užkandis – kesadilija su vištiena. Itin skanu jį valgyti šiltą, bet skanus ir atvėsęs. Ptrie kesadilijos su vištiena patiekite gvakamolės ar bet kokio mėgiamo padažo.
Ingredientai:
Vištienos filė – 2 vnt.
Prieskoniai – 1 pakelis
Tortilijos – 1 pakelis
Sūris – 400 g
taco švelnus padažas – pagal skonį
Svogūnai – 3 vnt.
Kalendros – pagal skonį
Aliejus – 2 šaukštai
Salotos – 150 g
Gvakamolės padažas – 1 vnt.
Gaminimas:
* Kepkite vištieną keptuvėje ir pagardinkite prieskoniais. Kepkite, kol vištiena gražiai paruduos ir iškeps.
* Supjaustykite vištieną plonomis juostelėmis ir sudėkite ant taco padažu apšlakstytų, susmulkintomis kalendromis, svogūnais ir tarkuotu sūriu apibarstytų tortilijų.
* Perlenkite kiekvieną tortiliją pusiau ir apkepkite virš vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol išsilydys sūris, o tortilijos įgys gražią auksinę spalvą.
* Perpjaukite kiekvieną kesadiliją pusiau ir sudėkite į lėkštę.Patiekite su šviežiomis salotomis ir gvakamolės padažu.
Skanaus!