18
Kitas

Juoda kepta duona su agurkų salotomis

Sveikuoliška kepta duona

Kepta duona

Koks lietuvis nemėgsta keptos duonos? Tačiau ar teko valgyti tokią, kuri nepermirkusi riebaluose, ir su sveikuolišku padažu. Būtent tokiu receptu dalijasi maisto tinklaraščio „Takemetosainttropez“ autorė Viktorija Vaičekauskytė.

Reikės:

šviežios duonos

50g varškės

100 g graikiško jogurto

miškinio česnako arba kitų žolelių

didelės skiltelė česnako

druskos

pipirų

alyvuogių aliejaus aptepimui

Gaminimas:

  • Supjaustykite duoną, apošlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje oro gruzdintuvėje 8 min.

  • Kol kepa, paruoškite padažą: varškę sumaišykite su jogurtu, smulkiai pjaustytomis žolelėmis, pagardinkite druska ir pipirais.

  • Iškepusią duoną ragaukite su varškės padažu.

Skanaus!

18
Kitas

Juoda kepta duona su agurkų salotomis

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją