Receptas

Jums reikės:

  • 0.5 pak. didelės tortilijos

  • 100 g tarkuoto sūrio

  • 50 g graikinių riešutų

  • 35 g špinatų

  • 1 arb. š. prieskonių mišinio su aitriosiomis paprikomis

  • 125 g pievagrybių

Kaip paruošti

1. Pasiruoškite ingredientus – riekelėmis supjaustykite ir pakepinkite pievagrybius, graikinius riešutus kiek pasmulkinkite ir, jei turite laiko, paskrudinkite sausoje keptuvėje – bus dar skanesni.

2. Įpjaukite tortiliją tiesia linija nuo centro iki krašto.

3. Ant tortilijos ketvirčių atskirai sudėkite ingredientus: keptus grybus, sūrį, graikinius riešutus ir špinatus.

4. Ant viršaus pamalkite prieskonių.

5. Pradėdami nuo įpjovos, sulankstykite tortiliją taip, kad ji taptų trikampiu – iš eilės atsargiai užverskite vieną tortilijos ketvirtį ant kito, kol liks trikampis.

6. Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus, dėkite sulankstytą tortiliją ir kepkite ant mažos kaitros, iš abiejų pusių kol sūris išsilydys ir tortilija skaniai apskrus.

Patarimas! Jei liko nesuvalgytų tortilijų, pakuotę sandariai uždarykite ir laikykite šaldytuve – tortilijos išliks šviežios dar kelias dienas. Galėsite bet kada pasigaminti kesadilijų arba kitą mėgstamą patiekalą iš tortilijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją