Šiam patiekalui siūlome naudoti marinatą, kuris praplės jūsų skonių paletę. Kaip jį pasigaminti, žiūrėkite ČIA.
Burokėlių užkandis su gervuogėmis ir ožkos sūriu
Reikės:
- 60 g karvės pieno sūrio kremo
- 15 g citrinos sulčių
- 60 g virto buroko
- 20 g gervuogių arba aviečių
- 40 g ožkos sūrio
- 10 g krapų/ petražolių aliejus
- 15 g daržovių marinato
- akmens druskos
- šlakelio aliejaus (pasirinktinai)
- „Tellicherry“ pipirų
Gaminimas:
- Išverdame ir nulupame buroką. Supjaustome jį plonais apskritimais. Iš gautų apskritimų apvalia formele išspaudžiame lygius apskritimus ir apšlakstome marinatu prie burokėlių užkandžio.
- Minkštą karvės sūrį sumaišome su citrinos sultimis ir druska.
- Ožkos sūrį sulaužome į smulkius gabaliukus.
- Trintuvu suplakame aliejų su petražolėmis ir krapais iki žalios aliejaus spalvos ir perkošiame.
- Sudedame į lėkštę minkštą karvės sūrį, tvarkingai sudėliojame burokėlio rutuliukus. Laužytą ožkos sūrį ir gervuoges sudėliojame tarp burokėlių, apšlakstome žolelių aliejumi ir marinatu.
- Galime puošti kiškio kopūstais arba įvairiais daigais.
Skanaus!
Užsakymo nr.: PT_78785677
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (4)