O vėsiais žiemos vakarais ši sriuba dar ir puikiai sušildo. Nebūtina net specialiai ruoštis – jei pirkote maišelį pievagrybių prie pastos, gal keli liko ir sriubai?
Reikės:
Pievagrybių (jei norite, kad būtų tirštesnė, galima naudoti visą dėžutę, jei norite skystesnės – pakaks kelių grybų);
1 morkos;
1 svogūno;
1-2 bulvių;
Sultinio kubelio ir petražolių;
1-2 šaukštai miltų;
Grietinėlė.
Į virintą vandenį suberkite pjaustytas morką ir bulves. Keptuvėje pakepinkite (skaniausia – ant sviesto) smulkintą svogūną ir griežinėliais pjaustytus pievagrybius, sudėkite juos į jau verdantį puodą. Tuomet sriubon įdėkite kubelį, o sausoje keptuvėje iki rusvumo pakepinkite ir suverskite miltus. Pabaigai – prieskoniai bei grietinėlė. Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (6)