Daugiau agurkėlių!
Pasidarykite sau stiklainį garnyro, užvirdami nuo agurkėlių likusį vandenį ir užpildami juo šviežius agurkus, pjaustytus svogūnus bei pupeles.
Kokteilio pagardas
Šaukštu sūrymo galite paskaninti savo pavakario "Kruvinąją Meri". Kokteilis, daromas iš degtinės* (*nealkoholinės), pomidorų padažo, Vorčesterio padažo ir pipirų, pasūdytas agurkėlių suteikia dar įdomesnių pojūčių liežuviui.
Minkštesni kepiniai
Sūrymu galite marinuoti ir mėsą. Vištienos filė ar kiaulienos kepsnį pamerkę į agurkėlių skystį jau po pusvalandžio džiaugsitės minkštesniu ir sodresnio skonio rezultatu.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (15)