Reikės:

  • 2 vnt. cukinijos
  • 2 vnt. M dydžio kiaušinių
  • 3 v.š. su kaupu miltų
  • 400 g vištienos faršo (galima pakeisti kiaulienos ar kitu)
  • Druskos, pipirų ir kitų mėgiamų prieskonių
  • Galima įtarkuoti morkos ir svogūno


Paruošimas:

Cukinijas sutarkuojame burokine tarka, sudedame visus ingredientus ir gerai viską išmaišote. Cukinijos sulčių nuspausti nebūtina. Uždengiame masę ir padedame į šaldytuvą marinuotis. Užkaičiame keptuvę, pilame šiek tiek aliejaus ir šaukštu ar rankomis formuojame norimo dydžio ir formos kepsnelius. Kepame ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus. Tiekame su graikišku jogurtu ar grietine. Skanaus!

Receptu dalinasi „Meilė maistui“ puslapio kūrėja Rosita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją