Ingredientai
Ilgavaisis agurkas
1 vnt.
Česnako
2 skiltelės
Aitriosios paprikos
0.5 vnt.
Kalendra
2 v. š.
Sojų padažas
1 v. š.
Ryžių actas
2 v. š.
Sezamų aliejus
2 v. š.
Sezamų sėklos
1 v. š.
Porcijos: 2
Pasiilgusiems pikantiško skonio užkandžių rekomenduojame pasiruošti aštrių agurkų. Marinuosite vos 20 minučių. O aštrių agurkų skonis – nepakartojamas.
Gaminimo eiga
1. Agurką daržovių skustuku supjaustykite juostelėmis.
2. Česnaką ir aitriąją papriką susmulkinkite ir sumaišykite su agurkais.
3. Visus likusius ingredientus sudėkite ant agurkų ir gerai išmaišykite.
4. Pamarinuokite 15–20 min. Pagardinkite sezamų sėklomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG