Ingredientai
Gaminimo eiga
* Į indą dėkite kreminį sūrį, pilkite grietinėlę, suberkite kapotus krapus, tarkuotą imbierą, garstyčias, druską, pipirus ir išmaišykite iki vientisos masės. Gautą kremą sudėkite į konditerinį maišelį.
* Į keptuvę pilkite aliejų ir dėkite kepti lydekos filė. Apibarstykite druska, pipirais ir kepkite iš abiejų pusių po kelias minutes. Ant iškeptos pusės užtarkuokite citrinos žievelės.
* Iškepusią ir kiek atvėsusią žuvies filė sulaužykite gabalėliais. Vieną žuvies dalį atidėkite, ją apibarstykite skrudintomis saulėgrąžomis.
* Į dubenį dėkite lapines salotas, lydekos gabaliukus ir konditeriniu maišeliu išspauskite kreminio sūrio, citrinos sulčių ir viską išmaišykite.
* Į lėkštę dėkite salotų, saulėgrąžomis gardintą žuvies gabaliuką ir išspauskite kremo burbuliukų. Apibarstykite likusiomis saulėgrąžomis, puoškite krapų šakelėmis.