Ingredientai
Sūrio lazdelės
140 g
Kvietiniai miltai
250 g
Cukraus
25 g
Kepimo soda
2.5 g
Kepimo milteliai
15 g
Provanso žolelės
10 g
Rūkyta paprika
5 g
Pienas
300 ml
Kiaušinis
1 vnt.
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
* Paruoškite sūrio lazdeles – jas pasmeikite ant medinių iešmelių.
* Inde sumaišykite miltus, cukrų, druską, kepimo sodą, kepimo miltelius, žoleles, papriką.
* Kitame inde pieną išsukite su kiaušiniu ir supilkite ant miltų. Išmaišykite.
* Sūrio lazdeles apvoliokite krakmolo milteliuose ir tada dėkite į tešlą. Gerai pavoliokite, kad tešla padengtų visą sūrio lazdelę.
* Lazdeles virkite įkaitintame aliejuje, kol įgaus rudai auksinę spalvą. Padėkite ant popierinio rankšluosčio – riebalams sugerti.