Jei manote, kad būnant gamtoje neįmanoma pasigaminti tortą, klystate. Štai jums kruasanų torto receptas. Patikėkite – visi valgys kruasanų torto ir dar pakartoti norės.

Gaminimo eiga

* Ruošdami šį patiekalą ir norėdami pagaminti apvalų tortą, „Mantinga“ sviestinius kruasanus dėkite į apvalią atsegamais šonais formą. Kepkite 200 laipsnių kepsninėje 12 minučių.

* Maskarponės sūrį sumaišykite su vanile, cukraus pudra, įpilkite grietinėlės ir vėl išsukite.

* Nuimkite šoną nuo iškepusių kruasanų ir ant jų užpurkškite maskarponės kremo.

* Puoškite gervuogėmis, žemuogėmis, užtarkuokite laimo žievelės ir skanaukite!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai