Turtingesniam stalui rekomenduojame mocarelos užkandį. Jį valgydami maloniai jusite įvairiausius skonius. Mocarelos užkandžių ruoškite visą lėkštę, nes jie tikrai sulauks nemenko pripažinimo.

Gaminimo eiga

* Susmulkintus bazilikus berkite į indą, ten pat – vyšninius pomidorus, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Viską išmaišykite.

* Į indą su daržovėmis dėkite mini mocarelos sūrio rutuliukus, išmaišykite.

* Kitus mini mocarelos sūrio rutuliukus pavoliokite miltuose, paskui – kiaušinio plakinyje, duonos džiūvėsėliuose ir virkite iki 180 laipsnių įkaitintame aliejuje 3 minutes. Išvirusius perkelkite ant popierinio rankšluosčio. Pagardinkite druska.

* Ant medinio iešmelio verkite pasimarinavusį mocarelos rutuliuką iš indo, pomidorą ir galiausiai – keptą mocarelos gabaliuką.

* Vėrinukus sudėkite į lėkštę ir apšlakstykite balzaminio acto kremu. Skanaukite!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai