Ingredientai
vyšniniai pomidorai
100
g
česnakas
3
skiltelės
rozmarinas
8
g
rapsų aliejus
10
ml
druska ir pipirai
pagal skonį
mocarelos sūris
180
g
baziliko lapeliai
žiupsnelis
Porcijos: 2
Užkandis su pomidorais ir mocarelos sūriu įrodo, kad norint paruošti įspūdingo skonio patiekalą nebūtina turėti galybę produktų. Šį užkandį paruošite per pusvalandį. Užkandžiu su pomidorais ir mocarelos sūriu mėgaukitės, kol dar šiltas.
Gaminimo eiga
* Vyšninius pomidorus sudėkite į indą, ten pat įmeskite česnako skilteles, įdėkite rozmarino šakeles ir užpilkite rapsų aliejumi.
* Pagardinkite druska ir pipirais.
* Kepkite kepsninėje 20 minučių.
* „Mantinga“ prancūzišką batoną su česnakiniu sviestu taip pat dėkite į kepsninę – kepkite 200 laipsnių temperatūroje 4 minutes.
* Mocarelos sūrį dėkite į indą su keptais vyšniniais pomidorais, puoškite baziliko lapeliais.
* Laužkite iškepusio batono, kabinkite pomidorų bei mocarelos sūrio masės ir mėgaukitės nuostabaus skonio užkandžiu.