Ingredientai
Ryžiai (apvalūs)
150
g
Virta krabų mėsa
100
g
Virtos krevetės
100
g
Avokadai
1
vnt.
Majonezas
2
šaukštai
Ryžių actas
2
šaukštai
Sezamo sėklos
1
šaukštelis
Sojos padažas
50
ml
Marinuoti imbierai
50
g
Porcijos: 4
Pasigaminkime suši namuose.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Ryžių neperplaukite, sudėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu (santykiu 1 : 2), tegu užverda. Sumažinkite ugnį ir virkite, kol išgaruos visas vanduo. Sudėkite ryžius į dubenį, įpilkite acto, išmaišykite ir palikite atvėsti.
Avokadą nulupkite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į atvėsusius ryžius, taip pat įdėkite krevetes, krabo mėsą, saldžiąsias paprikas, įdėkite majonezo, įberkite sezamo sėklų, gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno dumblių lapo uždėkite po ketvirtadalį įdaro, paskirstykite po visą paviršių ir susukite į suktinukus.
Suvyniokite suktinukus į foliją ir 15 minučių įdėkite į šaldytuvą. Paskui supjaustykite įstrižai ir patiekite su sojos padažu, su krienais ir marinuotu imbieru.
Atsiliepimai