Ingredientai

Pienas 0.5 stiklinės
Sviestas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Kmynai pagal skonį
Porcijos: 6
Sriubai paruošti užteks pusvalandžio. Šešios porcijos.

Gaminimo eiga

Nupjaustykite skrudinimui skirtos duonos pluteles, tada duoną supjaustykite nemažais vienodo dydžio kubeliais. Ištirpinkite sviestą keptuvėje ir iki geltonumo apskrudinkite duonos kubelius.

Į puodą supilkite vandenį, užvirkite jį ir supilkite apkeptą duoną. Pagardinkite kmynais ir palikite ant nedidelės ugnies virti penkias minutes. Kitame puode pakaitinkite pieną sumaišytą su grietinėle, tada šį mišinį supilkite į bendrą puodą ir palaukę kol užvirs nuimkite nuo ugnies.

Į išvirusią sriubą suberkite tarkuotą sūrį ir atsargiai pamaišykite. Sriubą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite maltais juodaisiais pipirais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai