Dr. Partapas Chauhanas yra ajurvedos gydytojas, rašytojas. 1995 m. įkūrė pirmąją pasaulyje ajurvedos internetinę svetainę ir yra vienintelis ajurvedos gydytojas, pelnęs prestižinį Jungtinių Tautų organizacijos „World Summit Award“ apdovanojimą. Daktaras P. Chauhanas iki šiol keliavo į daugiau nei 40 šalių skleisdamas ajurvedos žinias paprastiems žmonėms. Jis yra įkūręs ajurvedos mokyklas Japonijoje, Prancūzijoje, Lenkijoje ir Lietuvoje. 

Gegužės mėnesį jis nuotoliniu būdu dalyvavo Klaipėdoje vykusioje konferencijoje „Holistinis žmogus. Maistas kūnui ir sielai“, kurioje glaustai papasakojo apie pagrindinius ajurvedos principus, kurie gali padėti gerai jaustis, suteikti energijos ir išvengti visuomenę kamuojančių lėtinių ligų.

Gyvenimo būdo svarba

Ajurvedos mokslas yra kilęs iš Vedų – pirminio žinių šaltinio, aiškinančio kūrinijos (gamtos) egzistencijos dėsnius. Jos buvo perduodamos žodžiu, o maždaug prieš 5000 metų užrašytos raštu. Kaip teigia ajurvedos šalininkai, tai yra išbaigta, tūkstantmečiais išbandyta, nekintanti, neturinti šalutinio poveikio, sveikatos sistema. 

Ajurvedos gydytojas dr. P. Chauhanas pateikia keletą pagrindinių ajurvedos principų, kurie gali žymiai pagerinti sveikatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)