„Suvalgius česnako, iš burnos ilgai sklinda specifinis nemalonus kvapas, nes susmulkinus jo skilteles išsiskiria sieros lakiosios dalelės. Virškinimo proceso metu molekulės patenka į kraują, todėl tas kvapas išlieka kelias valandas“, – aiškino odontologas Jossenas Gastelumas.

Jei einate į pasimatymą ar laukia pokalbis su kolega, kai teks sėdėti vienas priešais kitą, česnako kvapas tikrai nėra pageidaujamas. Laimė, yra būdų, kaip panaikinti specifinį česnako kvapą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją