Tikriausiai ne veltui jau nuo seno silkę valgome prie Kūčių stalo. Mat ši žuvis – tikrai maistingas produktas, ir gali būti labai naudinga sveikatai.

Amerikos širdies asociacija teigia, kad kiekvienas žmogus, jei įmanoma, du kartus per savaitę valgytų žuvies. Žuvis turi daug maistingų medžiagų, kurių sunku rasti kituose maisto produktuose, pavyzdžiui, omega-3 riebiųjų rūgščių, kurios būtinos raumenų funkcijai, rašoma webmd.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)