Skaidulų dažniausiai suvartojame per mažai. Štai tyrimų duomenimis, Jungtinėje Karalystėje vidutiniškai suvartojama 18 g skaidulų per parą, nors rekomenduojama gauti bent 30 g.

Daugelyje sėklų yra sveikų, nesočiųjų riebalų, pavyzdžiui, omega-3. Sočiųjų riebalų, tokių kaip sviestas, taukai, riebi mėsa ir sūris, pakeitimas kai kuriais nesočiaisiais riebalais gali padėti sumažinti cholesterolio kiekį ir išlaikyti jūsų širdį sveiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją