Ne paslaptis, kad kai kurie produktai, pavyzdžiui, alkoholis ar cukrus, ypač perteklinis jų vartojimas, gali sukelti įvairias ligas – nuo širdies ir kraujagyslių ik kai kurių rūšių vėžio. Tačiau taip pat yra produktų, kurių vartojimas gali padėti tam tikrų ligų riziką sumažinti.

Neseniai pristatyta studija, įvardijama kaip viena iš „patikimiausių“ tarp iki šiol atliktų, kurios metu mokslininkai keturis dešimtmečius stebėjo daugiau kaip 100 tūkst. suaugusiųjų, kad įvertintų mitybos ir kognityvinės sveikatos ryšį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)