Blue Lotus restoranas bene vienintelė vieta Vilniuje talpinanti po vienu stogu Tailando ir Indijos virtuves. Nors indų ir tajų patiekalai turi panašumų, t. y. yra gaminami ar patiekiami kvapniuose ir ryškių skonių padažuose, tačiau netrūksta ir skirtumų. Gaminant indišką maistą yra naudojama daug prieskonių, tuo metu Tailando virtuvė pasižymi kokosų pieno ir riešutų gausa.
Kadangi tajai garsėja savo sriubomis, o indai – nanais, t. y. tandyre keptais paplotėliais, šios virtuvės puikiai papildo viena kitą. Penki šefai iš Indijos bei Nepalo pasitelkia autentiškus gaminimo procesus – dalis patiekalų kepama ir ruošiama Tandūro krosnyje, kurioje mėsa, jūros gėrybės ar indiškas sūris išsaugo minkštumą ir išlieka švelniai apskrudę. Tikriems gurmanams restoranas siūlo platų (virš 15 patiekalų!) veganišką meniu – nuo tofu iki lešių indiškuose bei tailandietiškuose padažuose.
Kiekvienas patiekalas sukurtas pasitelkiant senąsias tradicijas, dėl to „Blue Lotus“ virtuvės skoniai kvies sugrįžti vėl ir išbandyti vis kažką nauja. Tai daryti patogu netgi nesant Totorių g. 16 – visus patiekalus galima užsisakyti išsinešimui, su pristatymu į Jums patogią vietą. Puiki galimybė pasiimti maisto į gamtą ir kvėpuoti grynu oru bei mėgautis gardžiais virtuvės šefų paruoštais autentiškais patiekalais.
"Blue lotus" - lašelis Indijos ir Tailando derinio Vilniaus senamiestyje, jaukus interjeras bei ryškaus skonio maistas.
Siūlome paragauti egzotiškų Indų ir Tajų patiekalų, kurie nukels jus i neregėtos Azijos platybes bei Indišką dvasią!