Pora savo atžalai suteikė Unės vardą. O naujienomis apie aplankiusius gandrus pasidalino socialiniuose tinkluose.

Delfi mėgino susisiekti su trečią kartą tėčiu tapusiu verslininku, tačiau kol kas nesėkmingai.

Visgi du berniukus auginanti šeima visuomenės akims leido pamatyti pirmąją mažylės nuotrauką ir atskleidė, kad ji gimė Kaune liepos 12-ąją.

Po D. Matijoašičio įrašu instagrame pasipylė sveikinimų žinutės.

Delfi primena, kad pora taip pat augina du sūnus – Nojų ir Gustą.

Kiek anksčiau D. Matijošaitis Delfi TV laidoje prisipažino, kad nuo to laiko, kai gimė antrasis sūnus jo gyvenimas stipriai pasikeitė.

Vakarėlių siela kadaise vadintas kaunietis esą taip įsisuko į buitį ir vaikų priežiūrą, kad neberanda laiko net savo didžiausiai gyvenimo aistrai – automobiliams.

Viskas pasikeitė, kai jis sutiko savo mylimąją Moniką. „Nors garsi pavardė man nepadėjo meilės reikaluose“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sakė Dainius.

„Mėgdavau linksmybes, negalima slėpti, smagu būdavo. Bet turbūt visiems kažkaip laikas ateina susitupėti, o aš turėjau siekiamybę susitupėti taip, liaudiškai tariant, anksčiau, tik turbūt nebuvo su kuo. Niekada nešnekėjau, kad aš kiek galėsiu, iki tiek naktimis šlaistysiuos po klubus, ir niekada tokių minčių nebuvo. Šeimos ir vaikų aš visą laiką norėjau“, – sakė vyras.

„Mes nesame šeima, kur vyras uždirba pinigus, o moteris sėdi namie“, – apie savo ir odontologės M. Pitkauskaitės santykius pasakojo vyras. Monika dirba 2-3 dienas per savaitę, prižiūrėti du berniukus padeda auklė.

Prieš kelis metus duoto interviu metu D. Matijošaitis papasakojo ir apie pirmąjį jų pasimatymą.

„Ir labai ironiška, aš po šiai dienai jai prisiekinėju, kad tai atsitiktinumas buvo, kai aš į pirmą pasimatymą nuvažiavau su tėvo Ferrariu. Atsimenu, variau tą dieną jį į servisą, ir mes ten spontaniškai susirašėme, kad susitinkame. Atvažiuoja princas išlepęs su tetuko Ferrariu. Pradžia buvo labai kvaila“, – teigė jis.

Besidžiaugdamas šeimynine laime, tuomet Dainius labiausiai apgailestavo, kad jo vaikų nebepamatė mirusi jo mama Irena Matijošaitienė.

Minimą laidą galite žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją