Dukros gimtadienio šventės akimirkomis Instagrame pasidalijo D. Sabonio žmona Shashana. Moteris neslėpė negalinti patikėti, kad mažajai Eleven – jau vieneri, o poros bičiuliai tiek jubiliatei, tiek visai šeimai dalijo nuoširdžius sveikinimus.

Domantas Sabonis su šeima atšventė pirmąjį dukrelės gimtadienį

Mažoji atrodė lyg tikra princesė – puošėsi balta, ramunėlėmis išmarginta suknele ir gėlytėmis išdailinta plaukų juostele.

Domantas Sabonis su šeima atšventė pirmąjį dukrelės gimtadienį

Nuotraukose matyti, kad pati Shashana, kaip ir šventės kaltininkė Eleven Rose, gimtadienio dieną taip pat buvo pasipuošusi balta, elegantiška suknele. Savo Instagram sekėjams moteris užsiminė, kad ši suknelė turi savitą istoriją.

„Vilkėjau šią suknelę Ellės sutiktuvių vakarėlyje (angl. baby shower). Daug smagiau ją dėvėti, kai nesi aštuonis mėnesius nėščia“, – rašė Shashana.

Domanto Sabonio žmona Shashana

S. Rosen paskelbtose nuotraukose taip pat matyti, kad mažosios sesers pirmojo gimtadienio pikniko nepraleido ir brolis Oliveris-Tigeris. Jiedu valgė rožinį gimtadienio tortą, mėgavosi pramogomis kieme, o pati Eleven pievoje buvo užfiksuota ir žaidžianti su mielais triušiukais.

Domantas Sabonis su šeima atšventė pirmąjį dukrelės gimtadienį

Visai neseniai D. Sabonio šeima svečiavosi ir Lietuvoje. Žinomas krepšininkas čia ruošėsi visai šaliai svarbioms rungtynėms kartu su Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės komanda. Po sunkaus pasiruošimo darbo stovykloje – D. Sabonis lietuviška vasara kartu su žmona ir vaikais mėgavosi Palangos pajūryje. Mielais kadrais iš trumpų atostogų Shashana tada taip pat dalijosi Instagrame.

Domanto Sabonio atostogos Lietuvoje

„Delfi“ primena, kad apie tai, jog laukiasi antros atžalos, 2023 metais krepšinio žvaigždės D. Sabonio žmona pranešė socialiniuose tinkluose. Vėliau pati Shashana pasidalijo ir įrašais iš dienos, kada jiedu su Domantu sužinojo vaikelio lytį. Juose matyti, kaip D. Sabonis susprogdina balioną, ant kurio parašytas klausimas – mergaitė ar berniukas? Vaizdo įraše įamžinta, kai iš jo pasipila rožiniai konfeti, simbolizuojantys, kad žinomam krepšininkui ir jo žmonai gims mergaitė.

D. Sabonis ir S. Rosen susituokė 2021 metų rugpjūčio mėnesį. Apie tai pranešė ir komandos, kurioje žaidžia krepšininkas, atstovas. Jis tvirtino, kad Domantas – vedęs vyras. D. Sabonio išrinktoji – buvusi „Lakers“ komandos šokėja, šiuo metu ji yra įkūrusi šokių mokyklą. Lietuvis krepšininkas su mylimąja ir vaikais gyvena Los Andžele.