Portalo lnk.lt kalbinta K. Krysko neslėpė, jog labiausiai dokumentinio filmo filmavime įsiminė nuolatos iš paskos sekiojančios kameros.

„Nors per tiek metų aš jau pripratusi prie kamerų, tačiau pirmą kartą buvau taip ilgai filmuojama. Nors buvome pavargusios, tačiau dėka to atsirado tikri kadrai, kuriuose nevaidinome ir nebandėme būti gražiomis bei pasitempusiomis“, – pasakojo grupės „Šeškės“ narė K. Krysko.

I. Martinkėnaitė pritarė kolegei Karinai, tačiau pridūrė, jog vienas dalykas filmavimų metu jai nepatiko.

„Aš norėjau pabarti kūrybinę komandą, kadangi jie mums trukdė kokybiškai atlikti darbą“, – atviravo I. Martinkėnaitė.

Garsi moteris lnk.lt pasakojo, jog kūrybinė komanda nuolatos važinėjo į grupės „69 Danguje“ koncertus, o kolegės, pasak Ingridos, praktiškai visada buvo blaškomos ir per ilgai kalbinamos filmavimo reikalais.

„Vieno privataus koncerto metu aš pamačiau, jog trūksta koncertinio rūbo, o tiksliau – sijono“, – prisiminė Ingrida.

Ji teigė, jog su kitomis kolegėmis Goda, Karina ir Nijole dažniausiai pareigingai pasiruošdavo pasirodymui, tačiau vieną kartą to padaryti nepavyko.

„Jeigu aš pasiruoščiau kaip visada valandą prieš koncertą, aš pamatyčiau, kad trūksta rūbo. To nebūtų įvykę, jei su kūrybine komanda nešnekėtume per ilgai“, – lnk.lt portalui pasakojo I. Martinkėnaitė.

Tiesa, moteris džiaugėsi, kad koncertas vyko Vilniuje, todėl nuvyko pasiimti sijono į namus ir į dainos pakartojimą ji atvyko jau su pilna apranga.

Delfi kviečia šia tema skaityti ir kitus straipsnius:

Taip pat kviečiame išvysti premjeros svečius: