Baigęs garsiąją „Le Cordon Bleu“ mokyklą Meksikoje, dirbęs „Michelin“ žvaigždutėmis pažymėtuose restoranuose Ispanijoje, Liutauras Čeprackas šiek tiek daugiau nei prieš trejus metus grįžo į Vilnių.

Netrukus sostinėje išgarsėjo jo įkurtas slaptasis restoranas – „Vilniaus vakarienės klubas“. Liutauras dalyvavo televizijos projektuose „Pragaro virtuvė“ ir „Skonis“.

„Jau keletą metų girdžiu klausimą, kur ir ką atidarysiu, - sako Liutauras Čeprackas. – Pagaliau toji diena atėjo. Ilgai užtrukome, nes norėjau sukurti iš tiesų įspūdingą virtuvės studiją, surinkti geriausią virtuvės techniką. Labai tikiuosi, kad mano pastangos pasiteisins.“

Buvęs gamyklų rajonas, kuriame Liutauras Čeprackas įkurdino savo virtuvę, negąsdina. „Aš nesiorientuoju į atsitiktinius valgytojus, į turistus, kurių pilnos senamiesčio užeigos. Į loftą žmonės ateis valgyti Liutauro Čepracko patiekalų. Tai autorinė virtuvė ir tuo viskas paaiškint“, - ambicijų virtuvės šefui netrūksta.

Įrodymas – ypač moderniai įrengta virtuvė, kuri, reikalui esant, gali tapti ir kulinarijos studija, ir vieta, kurioje gali būti filmuojamas TV šou. Lofte įrengta „protingo namo“ sistema, išrikiuota itin šiuolaikiška, prabangi ir išmani virtuvės įranga.

Loftą virtuvės šefas įrenginėjo pasitikėdamas savo skoniu ir intuicija. Interjerą jis kūrė drauge su savo mama Irma Žukiene.

Atidarymo vakarą kulinarijos ir meno lofte pristatyti ir pirmieji meno kūriniai – tapytojo Vilmanto Marcinkevičiaus paveikslas, interjero dizainerės Indros Marcinkevičienės kurtas stalas bei stiklo menininko Remigijaus Kriuko darbai.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)