„Žinote, apie tai, kaip mes atidarinėjome „Lauro lapą“, būtų galima sukurti dokumentinį filmą. Mes neturėjome pinigų, ieškojome paramos, o rėmėjams sakydavome, kad ruošiamės atidaryti geriausią restoraną Lietuvoje. Ir jie mums padėdavo“, – su šypsena prisimena pašnekovė.

Dabar restoranas „Lauro lapas“ skaičiuoja jau dešimtus gyvavimo metus. O per juos būta tikrai visko – jau po pirmų restorano darbo metų Orinta liko vienintele jo šeimininke, tačiau tai tikrai ne sunkiausias jai tekęs išbandymas.

Šiame interviu su O. Charčenkaite palietėme daug aktualių temų. Pašnekovė papasakojo, kaip šalį sukausčiusi pandemija padėjo jos verslui, kodėl šiame versle svarbiausias jai yra klientas ir kodėl šiuo metu Orinta dirba viena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją