DELFI INICIATYVA SAUGU Petras Masiulis apie didžiausią savo, kaip vadovo, baimę ir moralinį pasirinkimą bei klaidas (2) iš kur gali ateiti krizė
Verslo požiūris x Karjera Ginkluotės gamyba Lietuvoje – kodėl gaminame tik dalį ginklo (3) 40 nuotraukos iki ir po pabaigimo užsienyje
Verslo požiūris x Karjera Biometano gamyba: skiriam paramą, dujas išvežam, o taršos leidimus pirksim iš tų, kuriems jas parduodam
Verslo požiūris x Karjera Prancūziškų sūrių parduotuvės įkūrėja: apsaugoti savo prekių ženklą būtina kiekvienam verslui 145
Verslas Plius Svajoja, kad medus iš Dzūkijos taptų garsus kaip Parmos kumpis ar Bordo vynas – siūlo avilių nuomą metams 51
Verslas Plius Ūkininkų turgelių krikštatėviai Cimakauskai – apie kalakutais paremtą gyvenimą ir investicijas, kurios net ir anūkams gali neatsipirkti
Verslas Plius Dviejų panevėžiečių draugystė virto jau dešimtmetį skaičiuojančiu verslu – kepa duoną, puošia ją lazeriu ir išsiunčia paštomatu 59
Verslas Plius Tūkstančių tūkstančius obuolių sūrių suslėgę Vaida ir Gvidas – apie brangiai kainuojančią laisvę, grasinimus baudomis ir atsisakymą dirbti su prekybos tinklais 63
Verslas Plius Tris verslus sujungęs Erikas – apie prancūzus nustebinusį reginį ir medumi teptą gyvenimą 153
Verslas Plius Kiekvienam verslui po darbo dieną skiriantis Kižauskas – apie iš giminės gautą energiją ir tėvuko perduotą patirtį
Verslas Plius Miestiečiai pradėjo kitą gyvenimo etapą ir dabar trina rankomis: pasirinktas kelias pasiteisino su kaupu 35
Verslas Plius Vilnietė Indrė verslą kuria kartu su vienuoliais: jų dirbiniai akivaizdžiai skiriasi nuo tų, kurie gaminami masiškai 155
Verslas Plius Gražiausią vardą Lietuvoje pelniusioje gyvenvietėje verslą įsukęs Arūnas pradėjo nuo deficitinių spintų 265
Verslas Plius Su prekybos tinklais dirbti atsisakiusi Dalė iš Kėdainių krašto: man atrodo žiauru, kai produktus norima paimti kone už dyką 330
Verslas Plius Anksti užklupusios ligos nesutrukdė Bužinskams auginti verslo: jų gaminius perka ir laivų, ir naftos platformų statytojai 214
Verslas Plius Virtuvės profesionalą Audrių su garsiuoju lenktynininku Žala prie bendro verslo atvedė neįprastas pomėgis 116
Verslas Plius Ne vieną Oslo gatvę lietuviškais namais apstatę jurbarkiečiai – apie supleškėjusį verslą ir neįtikėtinus klientų įnorius 67
Verslas Plius Skuodiškė Rasa rado būdą kaip save realizuoti mažame miestelyje: į verslą žiūri kaip į treniruoklių salę 29
Verslas Plius Jaunojo verslininko Giedriaus Anglijoje nesulaikė net darbas Gordono Ramsay restoranuose: grįžo kurti verslą Lietuvoje 197
Verslas Plius Vieno moderniausių šiltnamių ūkių įkūrėjas Masevičius – apie per naktį numušamas kainas ir slaptą vietą, kurios neleidžia niekam fotografuoti
Verslas Plius Chemijos mokytojos Vaicekauskienės metamorfozė – atidarė sūrinę, kurioje gimsta Jurbarko regioną garsinantys stebuklai 130
Verslas Plius Nuo politikos prie verslo pasukęs Didžiokas – apie pristabdytą verslą Ukrainoje ir smūgines energetikos kainas
Verslo požiūris x Karjera Nuo gyvatukų ir spiralių verslą pradėjusi Kaišiadorių įmonė prasimušė į Baltijos šalių lyderes: nesutrukdė nė gaisras 79
Verslas Plius Jurbarkiečių šeimos stebinantys gyvenimo vingiai: nuo religinių persekiojimų sovietmečiu iki verslo po penkiasdešimtmečio 62
Verslas Plius Vikingu pramintas virtuvės šefas Blauzdavičius – kodėl šonkaulius tenka pirkti Latvijoje ir kas padėjo išsilaikyti versle per kovidą
Verslas Plius Septynios žolinčiaus Daugelavičiaus kavos bei verslą padiktavusi Tibeto, Kinijos bei Sibiro patirtis 38
Verslas Plius Kibininių tinklo šeimininkė Juškienė – apie iš pelenų prikeltą verslą, sunkvežimį želatinos ir dešrų bei 60 tortų