Puikus būdas panaudoti „pabuvusius“ bananus, bet čia labiau tinka vidutinio kietumo. Jei nemėgstate bananų, galite juos pakeisti obuoliais arba kriaušėmis. Uogomis keisti nesiūlyčiau, nes per ilgai žvejoti jas iš tešlos reikia.

Reikės:
200 g miltų,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukštelio cinamono,
300 ml šilto pieno,
3 bananų,
2 šaukštų cukraus,
1 šaukšto cukraus pudros,
aliejaus kepimui.

Gaminimas. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų ir cinamoną. Po truputį pilkite pašildytą pieną, išmaišykite, kad gautųsi tiršta tešla. Įpjaustykite bananus. Šaukštu dėkite banano gabalėlį su tešla į įkaitusį aliejų ir kepkite 3-4 minutes. Iškepusius bananus pabarstykite cukraus pudra.

Tik nenusikąskite liežuvio :)