Varškės ir saldumynų mėgėjai tikrai neatsispirs šioms rusvoms spurgytėms.
REIKIA:
600 gramų varškės;
3 kiaušinių;
3 šaukštų cukraus;
1 a. š. kepimo miltelių;
2 a. š. druskos;
1 a. š. vanilinio cukraus;
200 g miltų;
cukraus pudros;
aliejaus.
GAMINIMAS:
Varškę, kepimo miltelius, cukrų, druską, vanilinį cukrų, miltus ir kiaušinių trynius gerai sumaišome. Baltymus gerai išplakame (iki pūtų), įmaišome į masę. Į puodą supilame aliejų ir kaitiname iki užvirimo.
Šaukšteliu suformuojam spurgas, dedame į aliejų. Palaikome, kol paruduos, išimame ir pabarstome pudra. Skanių atradimų virtuvėje!
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (63)