150 g lazdyno riešutų,
1 kg šviežių bulvyčių,
50 g petražolių,
100 g majonezo,
½ citrinos sultys,
2-3 skiltelės pjaustyto česnako,
druska ir pipirai
Gaminimo būdas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir joje 8 min paskrudinkite lazdyno riešutus. Leiskite ataušti, patrinkite tarp pirštų ir pašalinkite luobeles.
2. Bulvytes (jų neskuskite) išvirkite, nusausinkite ir supjaustykite į dvi ar keturias dalis.
3. Į smulkintuvą sudėkite majonezą, česnakus, citrinos sultis ir sutrinkite. Pagardinkite druska ir pipirais.
4. Ataušusias bulves ir riešutus sudėkite į didelį dubenį. Įmaišykite petražoles ir padažą. Papuoškite petražolės šakele ir patiekite.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)