Produktai:
250 g sudaigintų žirnių,
100 g razinų,
vandens.
Likus parai iki gaminimo, ryte pamerkite žirnius. Vakare nupilkite vandenį, sudėkite žirnius į kiaurasamtį ir uždenkite drėgna marle. Ryte žirniai jau turėtų būti sudygę. Sudygusius žirnius perplaukite, susmulkinkite smulkintuvu iki vientisos masės. Košę sudėkite į dubenį, primeskite razinų.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)