Reikės:
500 g triušienos faršo (galit naudoti kokį turit),
1 kiaušinio trynys,
3 česnako skiltelės,
žiupsnelis druskos,
žiupsnelis maltų baltųjų pipirų.
Padažas:
30 g sojos padažo,
30 g medaus,
30 ml vandens,
1 šaukštas bulvių krakmolo.
Į faršą dedame kiaušinio trynį, tarkuotas česnako skilteles, druską ir pipirus. Viską gerai išminkome.
Kepimo skardą ištiesiame kepimo popieriumi, formuojame kukuliukus ir dedame į skardą.
Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių temp. ir dedame kepti kukuliukus. Kepame, kol gražiai iškepa.
Gaminame padažą. Vandenį sumaišome su krakmolu, kad neliktų gumuliukų. Į keptuvę sudedame visus padažo produktus ir pakaitiname, kol pradės tirštėti.
Į padažą sudedame iškeptus kukuliukus ir pamaišome, kad gražiai apliptų padažu.
Valgome su pasirinktu garnyru.