Šiam patiekalui pagaminti reikės 500 g žuvų filė, 400 g prancūziško batono, 200 g svogūnų, 500 ml pieno, 150 g fermentinio sūrio, majonezo, žalumynų, druskos, pipirų, aliejaus.
Susmulkinkite svogūnus ir žalumynus. Smulkiai supjaustykite žuvis. Sutarkuokite sūrį. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. Batoną supjaustykite 2 cm storio gabalėliais, pamirkykite piene ir lengvai nuspauskite skysčio perteklių.
Kepimo formą patepkite aliejumi, sudėkite batono gabalėlius ir kiekviename iš jų padarykite įdubas (paprasčiausiai įspauskite pirštais). Į jas dėkite paruošto įdaro, patepkite majonezu ir kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje apie 40 min. Tada ištraukite iš orkaitės, pabarstykite tarkuotu sūriu ir dar įstatykite į orkaitę 5–7 min.