Produktai:
2 svarainiai,
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus,
300 g morkų,
4 skiltelės česnako,
Saujelė krapų.
Kaip gaminti:
Svarainius supjaustykite šiaudeliais, morkas sutarkuokite burokine tarka, įdėkite išspausto česnako, įberkite jūros druskos, įpilkite alyvuogių aliejaus. Išmaišykite, apibarstykite krapais.
Jei norite, svarainius galima išvirti arba iškepti orkaitėje.
Patiekalo užteks 2 žmonėms, salotas pasigaminsite per 5 min.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją