Mums prireiks šių ingredientų:
smuilkiai pjaustytų svogūnų,
lieso jautienos faršo,
česnakų,
raudonųjų pupelių,
paprikos,
jalapeno pipirų,
konservuotų kukurūzų,
jautienos sultinio,
kajeno pipirų,
pomidorų savo sultyse.
Paruošimas: keptuvėje apkepame svogūnus, sudedame jautienos faršą ir kepama kol mėsa papilkės. Vėliau sudedame pupeles, užpilame pomidorus savo sultyse ir jautienos sultinio. Kepama kol skystis įkais, supilame pupeles, smulkiai pjaustytus jalapenus. Šiek tiek veliau - konservuotus kukurūzus. Išspaudžiame skiltelę česnako, gausiai pabarstome kajeno pipirų.
DELFI TV pristato kulinarinių laidų ciklą „Pasaulio virtuvės", kuriame įvairių Lietuvos restoranų virtuvių šefai ne tik atskleidžia savo sugebėjimus, supažindina su skirtingų šalių patiekalais, bet ir gamina tai, ką kiekvienas iš mūsų galėtų sėkmingai pakartoti savo namų virtuvėje.