Reikės:

600 gr. virtų ryžių,
250 gr. sūrio (naudojau „Red Leicester“),
4 kiaušiniai,
2 šaukštai krakmolo,
druska,pipirai pagal skonį,
kelios skiltelės česnako,
miltų apvoliojimui,
jeigu labai limpa, tai dedu dar saują nedidelę manų kruopų arba džiuvėsėlių.

Į ryžius įmaišyti prieskonius, įspausti česnaką„ sudėti krakmolą viską išmaišyti, sudėti tarkuotą sūrį ir supilti gerai išplaktus kiaušinius. Viską gerai išmaišyti.

Formuoti kukulius, miltuose ir kepti ant aliejaus iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)