Reikės:
2 bulvės,
2 nedideli svogūnai,
1 morka,
3 šaukštai ryžių,
200 g grybų (naudojau pievagrybius),
1,5 l sultinio daržovių,
druska, pipirai,
žalumynai,
aliejus kepimui.
Į sultinį dedame per burokinę tarką tarkuotas bulves. Paverdame kelias minutes ir suberiame ryžius.
Keptuvėje su aliejumi apkepiname smulkintus svogūnus, tarkuotas morkas ir smulkintus grybus. Grybų, aišku, kuo daugiau, tuo skaniau.
Visą keptuvės turinį verčiame į sriubą, beriame prieskonius, žalumynus ir išjungiame viryklę. Leidžiame skoniams susidraugauti ir skanaujame.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (3)