Reikės:
4 vištienos krūtinėlių (puikiai tiktų ir kitokia vištienos dalis),
50 ml šviežiai spaustų apelsino sulčių,
50 ml medaus,
3 skiltelės česnako,
1 šaukštelis kmynų,
druskos,
pipirų pagal skonį,
1 šaukštelis vištienos prieskonių,
1 apelsinas.
Dubenyje sumaišykite medų, sultis, kmynus, prieskonius ir išspaustą česnaką. Dėkite krūtinėlę, gerai išvoliokite ir palikite pasimarinuoti apie 1 val.
Pasimarinavusią vištieną dėkite į skardą, išklotą folija, ir užpilkite marinatu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Likus kepti 10 min., uždėkite po riekutę apelsino.
Valgėme su daržovėmis ir ryžiais virtais su razinomis.
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (2)