Reikės:

4 vištienos krūtinėlių (puikiai tiktų ir kitokia vištienos dalis),
50 ml šviežiai spaustų apelsino sulčių,
50 ml medaus,
3 skiltelės česnako,
1 šaukštelis kmynų,
druskos,
pipirų pagal skonį,
1 šaukštelis vištienos prieskonių,
1 apelsinas.

Dubenyje sumaišykite medų, sultis, kmynus, prieskonius ir išspaustą česnaką. Dėkite krūtinėlę, gerai išvoliokite ir palikite pasimarinuoti apie 1 val.

Pasimarinavusią vištieną dėkite į skardą, išklotą folija, ir užpilkite marinatu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min. Likus kepti 10 min., uždėkite po riekutę apelsino.

Valgėme su daržovėmis ir ryžiais virtais su razinomis.