Reikės:
8 vištų blauzdelės,
1 svogūnas,
5 česnako skiltelės,
500 g briuselio kopūstų,
0,5 stiklinės vištienos sultinio,
0,5 stiklinės balto vyno sauso,
druskos, pipirų, maltos paprikos miltelių, kario pagal skonį,
aliejaus kepimui,
0,5 citrinos nutarkuotos žievelės.
Vištų blauzdeles ištrinkite prieskoniais, dėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite vartant, kol gražiai apskrus. Sudėkite smulkiai kubeliais pjaustytus svogūnus, kepkite kelias minutes. Sudėkite griežinėliais pjaustytus česnakus, briuselio kopūstus ir maišydami kepkite kelias minutes. Supilkite vyną, sultinį, citrinos žievelę, uždenkite ir troškinkite 30 minučių.
Jeigu briuselio kopūstai dideli, perpjaukite per pusę.