„Pavėluota 15 metų ir renkamasi iš to, kas lieka. Šarūnas Jasikevičius netreniruoja, Dainius Adomaitis irgi netreniruoja, Kazį Maksvytį pabandėme, dabar renkamės iš tų, kas lieka. Realiai, buvo tik du kandidatai – Giedrius Žibėnas ir Rimas Kurtinaitis, bet pasirinko R. Kurtinaitį“, – komentavo „Telšių“ ekipos iš NKL snaiperis.

Dar prieš LKF prezidento rinkimus buvo kalbama, kad jeigu rinkimuose triumfuos Mindaugas Balčiūnas, naujuoju rinktinės treneriu bus paskirtas R. Kurtinaitis.

Tiesa, kitas kandidatas į LKF prezidento postą Robertas Javtokas, turėjo savo kozirį – Dainių Adomaitį. Kiek realu, kad Tokijo „Alvark“ treniruojantis strategas būtų sugrįžęs į vyriausiojo rinktinės trenerio postą, pasakyti sunku, tačiau M. Gecevičius tikina, kad tai būtų geresnis variantas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)