Žinia pritrenkė!

„Mes labai džiaugėmės, kai buvome pakviesti į šventę. Labai norėjome rekomendacijos – patekti į „Michelin“ gidą, o čia – žvaigždė! Ir dar buvome paskelbti patys paskutiniai. Tikrai pritrenkė!“, – neslėpė iškart po apdovanojimo pakalbinta ir baltu „Michelin“ šefo švarku tebevilkinti V. Bartininkaitė.

Vitos pasakojimu, restoranas „Pas mus“ prisistato kaip kūrybinė Vilniaus virtuvė: „Vilnius geriausiai identiffikuoja tai, ką mes darome. O mes naudojame daug lietuviškų produktų, bet nevengiame žvalgytis ir į visokias užsienyje naudojamas, ten sukurtas technikas ir tam tikrus ingredientus.“

Bartininkaitė neabejoja, kad gavus „Michelin“ žvaigždę neabejotinai daugiau žmonių sužinos apie restoraną „Pas mus“.

„Šiandien mus užgriuvo didžiulis džiaugsmas, o jau nuo ryt – atsakomybė. Ir mes tiesiog tęsime savo darbą. Iki šiol buvome tokia pakankamai slapta vietelė, be iškabos, su tokiu mikro užrašu ant durų“, – sako raudoną lentelę su užrašu „Michelin 2024“ rankose laikanti šefė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)