Žinia pritrenkė!
„Mes labai džiaugėmės, kai buvome pakviesti į šventę. Labai norėjome rekomendacijos – patekti į „Michelin“ gidą, o čia – žvaigždė! Ir dar buvome paskelbti patys paskutiniai. Tikrai pritrenkė!“, – neslėpė iškart po apdovanojimo pakalbinta ir baltu „Michelin“ šefo švarku tebevilkinti V. Bartininkaitė.
Vitos pasakojimu, restoranas „Pas mus“ prisistato kaip kūrybinė Vilniaus virtuvė: „Vilnius geriausiai identiffikuoja tai, ką mes darome. O mes naudojame daug lietuviškų produktų, bet nevengiame žvalgytis ir į visokias užsienyje naudojamas, ten sukurtas technikas ir tam tikrus ingredientus.“
Bartininkaitė neabejoja, kad gavus „Michelin“ žvaigždę neabejotinai daugiau žmonių sužinos apie restoraną „Pas mus“.