Pasak dietistės Vaidos Kurpienės, vertingiausi – miško grybai. „Geriausia valgyti baravykus, voveraites, raudonikius, šitakius ir kitus. Pievagrybiai taip pat yra labai vertingi, tik dažnai nuvertinami. Svarbu, kur auga grybai, nes jie labai absorbuoja aplinkos teršalus: sunkiuosius metalus, teršalus vandenyje ir ore. Taigi jauni grybai bus vertingesni ir turės mažiau teršalų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją