Gardžioji žuvienė su ant grilio kepta lašiša ir marinuotais agurkėliais
- 1 ekologiško sultinio kubelio
- 1 ilgavaisio agurko
- Kelių marinuotų agurkėlių
- 50 g korėjietiškų morkų
- Kelių jaunų apvirtų bulvyčių
- ½ citrinos
- Gabaliuko šviežios lašišos
- Kelių vėžių
- Šiek tiek rūkytos lašišos
- Šlakelio alyvuogių aliejaus
- Mėgstamų prieskoninių žolelių
- Kelių svogūnų laiškų
- Žiupsnelio juodųjų pipirų „Tellicherry“
1. Lašišą iš abiejų pusių pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir dėkite kepti ant grotelių. Kai žuvis iškeps, ją sumaigykite.
2. Sultinio kubelį dėkite į puodą su karštu vandeniu.
3. Agurkus supjaustykite patogiais valgyti gabaliukais. Taip pat supjaustykite ir bulves. Pasmulkinkite prieskonines žoleles ir svogūnų laiškus.
4. Į karštą sultinį sudėkite keptą ir rūkytą lašišą.
5. Sudėkite korėjietiškas morkas ir daržoves. Pavirkite apie 10 min.
6. Virtus vėžius apskrudinkite ant grilio ir sudėkite į sriubą.
7. Galiausiai sudėkite svogūnus ir žoleles. Gausiai pagardinkite juodaisiais pipirais. Jei reikia, pagardinkite druska. Pagardinkite citrinos sultimis ir tarkuota žievele.