Ekspertai rekomenduoja makaronus prieš verdant kepti, kad patiekalui suteiktų ypatingą išvaizdą ir skonį.
Be to, neretai šis maisto produktas būna taip išvirtas, kad atrodo kaip košė, o išankstinis makaronų apkepimas padeda ištaisyti šią padėtį.
Patartina naudoti ne iš kietųjų kviečių pagamintus makaronus.
Paslaptis slypi tame, kad verdant makaronus išsiskiria krakmolas, kuris vandeniui suteikia lipnumo.
Tačiau išankstinis apkepinimas padeda išspręsti šią problemą.
Dabar makaronai netaps tik neskani masė.
Pačiam kepimui reikėtų naudoti sausą keptuvę.
Makaronus reikia sudėti ant paviršiaus ir pastatyti ant ugnies.
Užtenka keleto minučių.
Kai makaronai taps lengvai auksinės spalvos, galite juos nuimti nuo viryklės.