Jums reikės (2 porcijoms):
- Skardinės bolivines balandos
- 2 puodelių supjaustyto lapinio kopūsto (kale)
- 2 valg. š. daržovių sultinio
- Žiupsnelio druskos
- ½ puodelio (50 g) džiovintų spanguolių
- ½ puodelio (50 g) smulkintų graikinių riešutų
- Jūsų mėgstamo salotų padažo (alyvuogių aliejus + citrinos sultys + agavos sirupas + druska + pipirai)
Kaip gaminti:
1. Pirmiausiai paruošiame lapinio kopūsto salotas. Supjaustome jas kąsnio dydžio gabaliukais.
2. Į keptuvę pilame sultinį, įdedame salotas, beriame druskos ir maždaug 3 min. apkepame salotas.
3. Dubenyje sumaišome bolivinę balandą, kale salotas, spanguoles ir riešutus.
4. Įpilame padažą.
Skanaus!
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!
Receptu dalijasi tinklaraštis Kas tas avokadas.