Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
2023.03.01 12:09
Nuo šiol kitaip vertinsite vištieną: virtuvės šefė paaiškino, kas itin vertinga sveikatai, o kurių jos dalių vieta – šiukšlių kibire
(13)bėda, kad išmetame tai, kas vertingiausia
www.DELFI.lt
FOTO:
Dažnai parduotuvėje ar iš ūkininko įsigytą vištą pjaustome dalimis – kai ką ruošiame iškart, kitas dalis dedame į šaldiklį. Virtuvės šefė, studijos „God Food“ steigėja Aistė Švetkauskė dalijasi patarimais, kokios vištos dalys vertingiausios, kokias galima valgyti, tačiau itin retai, o ką derėtų iškart mesti į šiukšlių kibirą. Deja, pastebima, kad ten dažnai keliauja vištienos dalys, galinčios duoti sveikatai kone pačią didžiausią naudai.