Žalias svogūnas mišrainėse – išskyrus šviežių daržovių salotas – yra didelė virtuvės klaida, bet kurį kulinarijos kūrinį paverčianti rūgščiu, gaižiu kratiniu. Todėl viskas labai paprasta – svogūną reikia apkepinti. Tai pagrindinė baltos mišrainės paslaptis.
Baltajai mišrainei reikės:
- 6 bulvių
- 2 morkų
- 4 kiaušinių
- 2 raugintų agurkų
- 0,5 ilgavaisio šviežio agurko
- stiklainio konservuotų žaliųjų žirnelių
- 1 svogūno
- 6–8 šaukštų rapsų aliejaus
- 4 v. š. majonezo
- 2 v. š. natūralaus jogurto
- 0,5 a. š. druskos
- 1 a. š. cukraus
- 1/3 a. š. maltų juodųjų pipirų
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (119)